Follow us

Η Δάφνη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη | Οι οικογενειακές φωτογραφίες από την ημέρα των εκλογών και η έντονη συγκίνηση

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν φυσικά και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

MissBloom TEAM
Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα NDP

Οι εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου ανέδειξαν νικητή και Πρωθυπουργό της χώρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει ισχυρή αυτοδυναμία και 158 έδρες στη Βουλή. Ο ίδιος, από νωρίς χθες το πρωί βρισκόταν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ενώ στο πλευρό του είχε και την οικογένειά του.

Βασίλης Κικίλιας | Αγκαλιά με την Τζένη Μπαλατσινού έξω από το εκλογικό κέντρο (φωτό)

Ειδικότερα, εκτός από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε στο πλευρό του και τα παιδιά του. Συγκεκριμένα, η Δάφνη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν στα γραφεία του κόμματος και στο πλευρό του πατέρα τους από νωρίς το πρωί, ενώ πήγαν μαζί του και στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισαν.

Ο φωτογραφικός φακός που ήταν εκεί, απαθανάτισε τις οικογενειακές αυτές στιγμές χαρίζοντάς μας μερικά σπάνια στιγμιότυπα από την ημέρα των εθνικών εκλογών ενώ καταγράφηκε και η έντονη συγκίνηση της οικογένειας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η Δάφνη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη | Οι οικογενειακές φωτογραφίες από την ημέρα των εκλογών και η έντονη συγκίνηση
Κυριάκος Μητσοτάκης και οικογένεια

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ