Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Με λευκό μπικίνι και εμπριμέ παρεό στα Κουφονήσια, πιο stylish και καλοκαιρινή από ποτέ

"Η ζωή είναι τόσο όμορφη 💙"

MissBloom TEAM
Ευρυδικη Βαλαβάνη Instagram

Διακοπές στα Κουφονήσια κάνει τις τελευταίες μέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δείχνοντας πιο χαλαρή και ευδιάθετη από ποτέ. Η πρώην παίκτρια του "Survivor All Star" απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, αναρτώντας συχνά φωτογραφίες στα προσωπικά της social media.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | "Το θέμα μητρότητα το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή, υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση..."

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, ποζάροντας πιο υπέροχη και stylish από ποτέ. Ειδικότερα, η ίδια επέλεξε για τη βόλτα της και το μπάνιο της στα Κουφονήσια να φορέσει ένα ολόλευκο μπικίνι και ένα εμπριμέ, κοντό παρεό το οποίο αναδείκνυε στο έπακρον το μαύρισμά της.

Άκρως καλοκαιρινή, ευδιάθετη και μαυρισμένη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό βάζοντάς μας στο απόλυτο καλοκαιρινό κλίμα.

"Η ζωή είναι τόσο όμορφη και τόσο μικρή που πρέπει να μάθουμε να δίνουμε σημασία στην κάθε στιγμή της.💙", σημείωσε στη λεζάντα του εν λόγω post η γνωστή αθλητικογράφος.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε 36 ετών | Η υπέροχη τούρτα γενεθλίων και το γλυκό σχόλιο του Γρηγόρη Μόργκαν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ