Follow us

Μαρκέλλα Γιαννάτου | "Δεν κοιμάμαι πολύ, θηλάζω και με δυσκολεύει αρκετά…"

Η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της.

MissBloom TEAM
Μαρκέλλα Γιαννάτου Instagram

Τις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαρκέλλα Γιαννάτου, με αφορμή την παρουσία της στα Κινηματογραφικά Βραβεία Ίρις. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους για τη νέα της ζωή ως μαμά ενώ τόνισε πως αυτή είναι και η πρώτη φορά που βγαίνει από το σπίτι της.

Baby boom | Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου - Η γλυκιά φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Ειδικότερα, η Μαρκέλλα Γιαννάτου σημείωσε πως δεν κοιμάται πολύ ενώ τόνισε πως θηλάζει, κάτι που τη δυσκολεύει αρκετά. Η ίδια δε δίστασε μάλιστα να κάνει και μία αναφορά στον πατέρα του παιδιού της και πρώην σύντροφό της, Λευτέρη Χαρίτο, με τον οποίο θυμίζουμε πως χώρισε ύστερα από 14 χρόνια κοινής πορείας.

"Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω μετά τη γέννηση του παιδιού. Οι πρώτες μέρες με το μωρό είναι πολύ δύσκολες. Δεν κοιμάμαι πολύ, θηλάζω. Με δυσκολεύει αρκετά ο θηλασμός. Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι πατέρας δυο παιδιών που αγαπώ πάρα πολύ. Συνεργαζόμαστε, ναι.", δήλωσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Λευτέρης Χαρίτος – Μαρκέλλα Γιαννάτου | "Ο χωρισμός δεν ήταν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και συνέβη στην αρχή της εγκυμοσύνης"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ