Follow us

Ο γιος της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Δημήτρης, έχει μεγαλώσει εκπληκτικά πολύ | "Και περνάει ο καιρός και ούτε που τον καταλαβαίνουμε…"

Το γλυκό στιγμιότυπο που ανήρτησε στα social media η ηθοποιός.

MissBloom TEAM
Ευδοκία Ρουμελιώτη NDP

Μία υπέροχη φωτογραφία του γιου της ανήρτησε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η γνωστή ηθοποιός απαθανάτισε τον μονάκριβο της γιο της στο αεροδρόμιο, τη στιγμή που εκείνος σέρνει τη βαλίτσα του, τονίζοντας το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.

Ευδοκία Ρουμελιώτη | Στο θέατρο, αγκαλιά με τον μονάκριβο γιο της - Η γλυκιά φωτογραφία που "έλιωσε" το Instagram και η έκπληξη που της έκανε

Πιο αναλυτικά, η Ευδοκία Ρουμελιώτη φαίνεται πως ταξίδεψε χθες με την οικογένειά της καθώς η ίδια, ο σύζυγός της, Νικηφόρος, και ο γιος τους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο. Η ηθοποιός απαθανάτισε μάλιστα τον μονάκριβό της, Δημήτρη, να σέρνει μόνος του τη βαλίτσα του κάτι που την έκανε να αναλογιστεί το πέρασμα του χρόνου.

"Και περνάει ο καιρός και ούτε που τον καταλαβαίνουμε ….Και ξαφνικά τον βλέπεις μπροστά σου να τραβάει τη βαλίτσα μόνος του...", σημείωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στη λεζάντα της φωτογραφίας ενώ η αλήθεια είναι πως ο μικρός Δημήτρης έχει μεγαλώσει και ψηλώσει εκπληκτικά πολύ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ