Follow us

Good Job Nicky | Το δημόσιο "ευχαριστώ" στη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, και η αποκάλυψη για τη Eurovision

"Δουλεύω όπως μου έχει μάθει η μητέρα μου, σιγανά και ταπεινά."

MissBloom TEAM
Good Job Nicky Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2night Show" βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Good Job Nicky. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά και στη Eurovision.

"Η μητέρα μου είναι πολύ πιο έξυπνη από εμένα..." | O Good Job Nicky μιλάει για τη Σοφία Αλιμπέρτη

Πιο αναλυτικά, ο Good Job Nicky μίλησε για την καριέρα του και την επιθυμία του να κάνει ακουστεί και στο εξωτερικό, τονίζοντας πως έχει πολλά ακόμη να δώσει. Ο ίδιος θέλησε μάλιστα μέσα από τη συνέντευξή του να πει ένα δημόσιο "ευχαριστώ" στη μητέρα του ενώ αποκάλυψε ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έχει δώσει.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο καλλιτέχνης παραδέχτηκε πως θέλει ακόμα να πάει στη Eurovision ενώ το τραγούδι του είναι ήδη έτοιμο.

Γιάννης Πάριος | Ποζάρει με τους τέσσερις γιους του σε μία σπάνια φωτογραφία από το 2007

"Είμαστε σε έναν καλό δρόμο γιατί και η παραγωγή μου είναι από το εξωτερικό. Χτίζουμε σιγά σιγά τα θεμέλια για να κάνουμε τα σωστά βήματα για το εξωτερικό. Δουλεύω και όπως μου έχει μάθει η μητέρα μου, σιγανά και ταπεινά."

"Ελπίζω να πάψει να ισχύει αυτό που λένε "Αυτό είναι για Ελλάδα”. Πρέπει να ακουστεί παντού! Πιστεύω με την 15αδα που έχω ετοιμάσει, νιώθω ότι ελπίζω να με ακούσει κάθε γωνιά του κόσμου. Έχω κάτι να προσφέρω."

"Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ” γιατί όταν βγήκε η μαμά μου στην εκπομπή, βγήκε με το τραγούδι μου. Ήταν πολύ συγκινητικό! Ήταν ένας "κύκλος” για το σπίτι μας."

"Δεν μου έμεινε καμία πικρία για την Eurovision. Ο διάλογος με τον κόσμο παραμένει υγιέστατος. Όπου και αν πάω μου το υπενθυμίζουν ότι θέλουν να πάω. Το μόνο που θα ήθελα είναι να θέλει ο κόσμος να πάω. Το τραγούδι το έχω έτοιμο. Αν πάω, ξέρω με ποιο τραγούδι θα πάω."

"Φέτος είμαι πιο κάθετος με τον διάλογο μεταξύ εμού και του κόσμου. Όπως βλέπουμε διαδικαστικά δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Αν πήγαινα, θα ήθελα να πάρω το "οκ” από τον κόσμο."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ