Follow us

Γιάννης Αντετοκούνμπο | "Μακάρι ο πατέρας μου να ήταν εδώ μαζί μας απόψε για να δει τι έχουμε καταφέρει..."

Η έντονη συγκίνηση του "Greek Freak".

MissBloom TEAM
Γιάννης Αντετοκούνμπο Instagram

Σε μία εκδήλωση του Ιδρύματος Charles Antetokounmpo Family Foundation βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως και ολόκληρη η οικογένειά του. Η κορυφαίος μπασκετμπολίστας μίλησε για τη ζωή και την πορεία που έχουν διανύσει εκείνος και τα αδέρφια του ενώ συγκινήθηκε πολύ όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Mariah Riddlesprigger | Ταξίδι στη Χαβάη λίγο πριν γίνουν γονείς για τρίτη φορά

Πιο αναλυτικά, ο "Greek Freak" "λύγισε" όταν ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να ήταν εδώ ο μπαμπάς του και να έβλεπε όλα όσα έχει καταφέρει εκείνος και τα αδέρφια του ενώ τόνισε πως συγκινείται κάθε φορά που μιλάει για αυτόν. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα του κατάφερε όλα όσα έχει καταφέρει, κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα περήφανο.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας του NBA χειροκροτήθηκε δικαίως από όλους όσους βρέθηκαν εκεί, φωνάζοντας του ένα μεγάλο "μπράβο".

"Είναι μία ιδιαίτερη βραδιά, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν εδώ μαζί μας απόψε για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ναι μισό λεπτό… Το παθαίνω αυτό συνέχεια, γιατί πιστεύω ότι είναι ότι είναι ένα απίστευτο ταξίδι."

"Και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα ήμασταν σε έναν χώρο, σαν κι αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε για τις ζωές μας, εμπνέουμε ανθρώπους, να δίνουμε ευκαιρίες σε άλλους και να εκπροσωπούμε τη μαμά και τον μπαμπά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απίστευτο! Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι, αγαπώντας απλά το μπάσκετ. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα ήμασταν σε θέση να αγγίζουμε τις ζωές των ανθρώπων. Και να πού είμαστε σήμερα… Είμαι τόσο περήφανος και θα το λέω συνέχεια.", σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Δες το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην ΕΡΤ :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ