Follow us

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μιλάει για την ηλικία της, τα χρόνια του μόντελινγκ και την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια

"Έβγαλα χρήματα από το μόντελινγκ αλλά δεν ήξερα πώς να τα διαχειριστώ.", είπε μεταξύ άλλων το πρώην μοντέλο.

MissBloom TEAM
Μαρίνα Τσιντικίδου NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε η Μαρίνα Τσιντικίδου. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηλικία της, στα χρόνια του μόντελινγκ αλλά και στην απόφασή της να μην κάνει οικογένεια.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου πιο κομψή από ποτέ, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση - ο cool συνδυασμός με βραδινό φόρεμα και αρβυλάκια

Πιο αναλυτικά, η εντυπωσιακή γυναίκα σημείωσε πως έβγαλε πολλά χρήματα από το μόντελινγκ ωστόσο δεν ήξερε πώς να τα διαχειριστεί. Όσον αφορά την ηλικία της, η ίδια τόνισε πως δεν έχει κανένα ταμπού όμως δε την λέει αφού δεν της αρέσει ο αριθμός.

Στη συνέχεια το πρώην μοντέλο μίλησε για τη δημιουργία οικογένειας υπογραμμίζοντας πως δεν ήθελε ποτέ της να κάνει τη δική της.

"Έβγαλα χρήματα από το μόντελινγκ αλλά δεν ήξερα πώς να τα διαχειριστώ. Έφαγα κλωτσιές από συνάδελφο για να μη βγω δίπλα στον σχεδιαστή στο φινάλε της επίδειξης. Ένας γνωστός κύριος μού έστειλε ένα φορτηγό γεμάτο χριστουγεννιάτικα στολίδια. Είχα εμμονικό hater που με έβριζε, δεχόμουν φρικτά μηνύματα."

"Δε θεωρώ ταμπού να λέμε την ηλικία μας. Δεν λέω την ηλικία μου, γιατί δεν μου αρέσει ο ήχος του αριθμού. Δεν έκανα οικογένεια από επιλογή. Έχω κάνει κατινιές. Έχω ψάξει κινητό και αυτά που βρήκα δεν μου άρεσαν.", δήλωσε η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ