Follow us

Τάμτα | "Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή μητέρα…"

Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για τη μητρότητα, την κόρη της και τη Eurovision.

MissBloom TEAM
Τάμτα Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" έκανε η Τάμτα, με αφορμή τη συναυλία που πρόκειται να δώσει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα, στην κόρη της αλλά και στη Eurovision.

Η Τάμτα μάς συστήνει για πρώτη φορά τη γλυκύτατη μητέρα της και η ομοιότητά τους εντυπωσιάζει

Πιο συγκεκριμένα, η Τάμτα αποκάλυψε πως έχει υπάρξει αυστηρή μητέρα ενώ σημείωσε πως η κόρη της είναι ελεύθερη να κάνει στην προσωπική της ζωή οτιδήποτε θέλει. Η ίδια τόνισε για τη δική της μαμά πως είναι πάντα στο πλευρό της καθώς δε χάνει τίποτα από όλα όσα κάνει.

Στη συνέχεια, η pop καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στη Eurovision και παραδέχτηκε πως θα ήθελε πολύ να συμμετάσχει ξανά, με ένα καλό τραγούδι.

"Η μητέρα μου σπανίως έχει χάσει ο,τιδήποτε χάνω. Είναι πάντα δίπλα μου σε ό,τι κάνω. Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή μητέρα. Αν θα ήθελα να γίνω γιαγιά; Ποιος ρωτάει εμένα αν θα ήθελα να γίνω γιαγιά; Το παιδί θα κάνει αυτό που θέλει."

"Θα ξανά πήγαινα Eurovision αν υπάρξει το σωστό τραγούδι. Εγώ καλά πέρασα όταν ήμουν κριτική επιτροπή. Είμαι ανοιχτή σε νέα πρόταση.",δήλωσε η Τάμτα.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ