Follow us

"Τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα…" | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη και η εξομολόγησή της για την ημέρα εκείνη

Η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη βαπτίστηκε πριν από έναν ολόκληρο μήνα παίρνοντας το όνομα Κατερίνα.

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Instagram

Μία σειρά φωτογραφιών από την υπέροχη βάπτιση της κόρης της δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της μερικές όμορφες φωτογραφίες της οικογένειάς της και από τη διακόσμηση του χώρου ενώ στη λεζάντα έγραψε μερικά λόγια για εκείνη την ημέρα.

Κατερίνα Μανουσάκη | Το υπέροχο πάρτι της βάπτισης και των γενεθλίων της, ο παραμυθένιος στολισμός και οι ευτυχισμένοι γονείς

Πιο αναλυτικά, χθες συμπληρώθηκε ένας μήνας από τότε που η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη βαπτίστηκε παίρνοντας το όνομα Κατερίνα. Η παρουσιάστρια θυμήθηκε λοιπόν με αφορμή αυτό πως στη βάπτιση της Κατερίνας έκλαιγε πάρα πολύ καθώς οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν ήταν με το μέρος της.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει γενέθλια | Το υπέροχο πάρτι γενεθλίων, η ηλικία της και η φαντασμαγορική τούρτα

"Πριν ένα μήνα τέτοια μέρα τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα γιατί όλες οι προβλέψεις των μετεωρολόγων μιλούσαν για καταιγίδα το απόγευμα στο Χαλάνδρι …μάλλον είχα ξεχάσει πως όταν είσαι καλός άνθρωπος και έχεις θετική ενέργεια όλα στο τέλος πάνε υπέροχα … αγαπημένοι μου σας ευχαριστώ για Την βοήθεια σας μια τόσο σημαντική μέρα για εμάς.", σημείωσε στη λεζάντα η Μαρία Ηλιάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ