Follow us

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, Ελένη, έχει μεγαλώσει εκπληκτικά πολύ | Τα μακριά καστανά μαλλιά και το ultra cool outfit

Η 8χρονη επέλεξε να φορέσει ένα loose τζιν παντελόνι το οποίο συνδύασε με μία εξίσου φαρδιά ζακέτα και ένα ζευγάρι stylish sneakers.

MissBloom TEAM
Υβόννη Μπόσνιακ Instagram

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της, Ελένη, έκανε πριν από λίγες ώρες, στο νησί των ανέμων, η Υβόννη Μπόσνιακ. Η γνωστή σχεδιάστρια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να περπατά έχοντας στο πλευρό της τη μονάκριβη κόρη της η οποία όπως όλα δείχνουν, έχει μεγαλώσει εκπληκτικά πολύ.

Η Υβόννη Μπόσνιακ εντυπωσιάζει ξανά | Η βραδινή εμφάνιση με εφαρμοστό ψηλόμεσο τζιν και crop πουκάμισο

Συγκεκριμένα, μαμά και κόρη περπάτησαν χέρι χέρι κάνοντας μία υπέροχη βόλτα στο νησί. Η Υβόννη Μπόσνιακ φορώντας ένα μακρύ, αέρινο μωβ φόρεμα κράτησε τη μικρή Ελένη από το χέρι η οποία ήταν ντυμένη cool και casual. Ειδικότερα, η 8χρονη έχοντας λυτά τα μακριά, καστανά της μαλλιά, επέλεξε να φορέσει ένα loose τζιν παντελόνι το οποίο συνδύασε με μία εξίσου φαρδιά ζακέτα και ένα ζευγάρι stylish sneakers.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της κόρης της σχεδιάστριας και του τραγουδιστή, αφού οι γονείς της προτιμούν να την προφυλάσσουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Υβόννη Μπόσνιακ σε πρωινή βόλτα με τη στιλάτη και πανέμορφη κόρη της, Ελένη

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, Ελένη, έχει μεγαλώσει εκπληκτικά πολύ | Τα μακριά καστανά μαλλιά και το ultra cool outfit
Υβόννη Μπόσνιακ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ