Follow us

Γιάννης Στάνκογλου | "Ο γιος μου είναι πολύ καλός χορευτής και προσπαθώ να τον πείσω να γραφτεί μπαλέτο αλλά δε θέλει"

Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός για τα παιδιά του.

MissBloom TEAM
Γιάννης Στάνκογλου NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή "Dot." βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Γωγώ Αυγερινοπούλου για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε με αγάπη στα παιδιά του.

Ο Φίλιππος Στάνκογλου έγινε 9 ετών | Η υπέροχη φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιάννης Στάνκογλου από το πάρτι γενεθλίων του

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τα παιδιά του και την επαγγελματική του ζωή ενώ αποκάλυψε πως φέτος χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό του, με σκοπό να κάνει πράγματα που αγαπά. Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά του λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι και τα δύο ταλαντούχα. Συγκεκριμένα, η κόρη του ασχολείται ήδη με την υποκριτική ενώ ο γιος του χορεύει. Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως προτρέπει τον γιο του να ξεκινήσει μαθήματα μπαλέτου ωστόσο εκείνος προτιμά το ποδόσφαιρο.

"Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια οι δουλειές που μου προτείνονται είναι πάρα πολύ ωραίες και είναι δύσκολο να πεις όχι. Αλλά τελικά φέτος, ενώ είχα πείσει τον εαυτό μου πως δεν θα κάνω θέατρο τον χειμώνα, την κράτησα αυτή την υπόσχεση στον εαυτό μου και θα είναι ο πρώτος χειμώνας που δεν θα δουλέψω βράδυ στο θέατρο. Θα κάνω μόνο μια σειρά και πιστεύω πως θα έχω τη δυνατότητα να κάνω και άλλα πράγματα πιο προσωπικά για μένα γιατί πραγματικά τα έχω ανάγκη μετά από τόσα χρόνια σερί δουλειάς."

"Η κόρη μου, δεν ξέρω αν θα γίνει ηθοποιός, ασχολείται πάντως με την υποκριτική εδώ και τρία τέσσερα χρόνια κάνοντας κάποια σεμινάρια με τη μαμά της και μια ομάδα που συνεργάζεται ώστε να κάνουν κάθε χρόνο μια παράσταση. Ο γιος μου έχει πάρα πολλά ταλέντα! Είναι πολύ καλός χορευτής και προσπαθώ να τον πείσω να γραφτεί μπαλέτο, να γραφτεί σύγχρονο χορό και τέτοια αλλά δεν θέλει γιατί προτιμάει το ποδόσφαιρο τώρα.", δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ