Follow us

Έλενα Χριστοπούλου | "Όταν πια κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα, είπα πως θα ασχοληθώ με την καριέρα μου…"

Η γνωστή manager παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα.

MissBloom TEAM
Έλενα Χριστοπούλου Instagram

Μία απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή "Δυο στη 1" παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου. Η γνωστή manager μίλησε στον Ιορδάνη Παπακυριακού για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στη μητρότητα και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας που όπως τόνισε έχει περάσει από το μυαλό της.

Η Έλενα Χριστοπούλου υιοθέτησε το χρώμα νυχιών που βρίσκεται στις top τάσεις της άνοιξης

Πιο αναλυτικά, η Έλενα Χριστοπούλου, που φέτος την απολαμβάνουμε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Πρωινό μας", σημείωσε πως ασχολήθηκε με την καριέρα και τη δουλειά της όταν κατάλαβε πως δε θα γίνει μητέρα. Η ίδια μάλιστα υπογράμμισε πως έχει σκεφτεί πολλές φορές την υιοθεσία ωστόσο όπως χαρακτηριστικά λέει, έχει ανθρώπους που αγαπά.

"Τα τελευταία έξι χρόνια ασχολούμαι με την καριέρα μου. Όταν πια κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω μητέρα, είπα πως θα ασχοληθώ με την καριέρα και την δουλειά μου. Ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δουλειά μου. Πολλές φορές έχει περάσει η υιοθεσία από το μυαλό μου αλλά, επειδή έχω τόσους ανθρώπους καθημερινά στη ζωή μου, δεν νιώθω κενά γιατί έχω ανθρώπους που τους έχω σαν παιδιά.", δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ