Follow us

"Εγώ για μια βάφτιση πήγαινα …" | Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει το παρασκήνιο του γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

"Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα", είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής αποκάλυψε σήμερα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο Θοδωρής Μαροσούλης βάπτισαν τη μονάκριβη κόρη τους στην όμορφη Νάξο ενώ παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο, ύστερα από έκπληξη του επιχειρηματία.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την κόρη τους | Το ιδιαίτερο δεύτερο όνομα που επέλεξαν να της δώσουν

Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πως δεν είχε καταλάβει τίποτα και πως συμπτωματικά φορούσε λευκά ρούχα. Η ίδια σημείωσε ότι το μόνο που είχε στο νου της ήταν η βάπτιση της κόρης της ενώ βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ο σύζυγός της ζήτησε το χέρι της από τον πατέρα της.

"Ένιωσα περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα. Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις. Εμένα μου αρέσαν πολύ. Τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο."

"Η Αλεξάνδρα ήταν δίπλα μας σε όλο το μυστήριο, χαρούμενη. Μας έλεγε "τώρα κάνετε ψέματα ή στα αλήθεια;". Την επόμενη μέρα μου λέει "Δηλαδή παντρευτήκατε χθες; Κάνατε και μωράκι;". Ο ιερέας και οι κουμπάροι το γνώριζαν μόνο. Επειδή όλο αυτό έγινε αυθόρμητα, ο Θοδωρής είχε κανονίσει μόνο τα απαραίτητα για να γίνει το μυστήριο."

"Μετά δεν είχε κανονίσει τίποτα άλλο. Τον σήκωσα να χορέψουμε και του λέω σε κάποια φάση "το μόνο που δεν έχω είναι η τούρτα”. Δεν είχαμε ούτε ανθοδέσμη. Ο σύζυγος της Φλορίντα έψαξε λουλούδια και μου έφτιαξε την ανθοδέσμη. Ούτε ρύζι είχαμε, βρήκαμε κριθαράκι. Γαμήλια τούρτα δεν είχαμε και ο κουμπάρος ο Γιώργος το κανόνισε, έβαλε 7 τούρτες τη μία πάνω στην άλλη.", αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ