Follow us

Άρης Σερβετάλης | "Αν και στις μέρες μας υπάρχει ο προσωπικός ψυχολόγος, εμένα ψυχαναλυτής μου είναι ο πνευματικός μου..."

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Άρης Σερβετάλης Instagram

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" παραχώρησε ο Άρης Σερβετάλης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα αναφορικά με τη δουλειά και την καριέρα του ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην Ορθοδοξία και την πίστη του.

O Άρης Σερβετάλης σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη γοητευτική σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα

Πιο αναλυτικά, ο Άρης Σερβετάλης σημείωσε πως μέσω της θρησκείας ανακάλυψε πολλά και βασικά πράγματα για την ψυχοσύνθεσή του. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως κάποτε έφτασε σε ένα τέλμα, από το οποίο βγήκε με τη βοήθεια της Ορθοδοξίας.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός έκανε λόγο για τους ψυχαναλυτές και τους ψυχοθεραπευτές τονίζοντας πως για εκείνον υπάρχει μόνο ο πνευματικός του.

"Ο άνθρωπος είναι κατασκευασμένος να πιστεύει, γνωρίζοντας την Ορθοδοξία. Άλλαξα ως άνθρωπος, βλέπω τη ζωή με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Η Ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία, είναι αποκάλυψη, όταν κάποιος φτάνει σε σημείο που δεν έχει να πιαστεί από κάπου, έρχεται η πρώτη γνωριμία με τη θρησκεία."

"Ήμουν σε τέλμα λόγω καταστάσεων, και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που θα δώσει νόημα στη ζωή σου. Η Ορθοδοξία μου έδωσε απαντήσεις για το νόημα της ζωής, μου απαντήθηκαν πράγματα πολύ βασικά για την ψυχοσύνθεσή μου. Ανακάλυψα τη θρησκεία μέσω ενός ιερομόναχου, αν και στις μέρες μας υπάρχει ο προσωπικός ψυχολόγος, εμένα ψυχαναλυτής μου είναι ο πνευματικός μου.", δήλωσε ο Άρης Σερβετάλης.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ