Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν πήγε στην Επίδαυρο χωρίς τη νεογέννητη τότε κόρη της

"Τι ανάγκη έχει αυτή…"

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Τη δική της εμπειρία με τον δημόσιο θηλασμό θέλησε να μοιραστεί σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει με τίτλο "Mega Καλημέρα". Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον θηλασμό με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως και εκείνη έχει ακούσει πολλά.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση θηλάζει δημόσια τον γιο της και στηρίζει την Ιωάννα Τούνη

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε πως τα περισσότερα κακόβουλα σχόλια σχετικά με τον θηλασμό τα έχει ακούσει από γυναίκες ενώ αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που βίωσε όταν πήγε στην Επίδαυρο χωρίς τη νεογέννητη τότε κόρη της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως την έχουν κατηγορήσει πολλές φορές δημόσια για το ότι αφήνει μόνο του το παιδί της, με πολλούς να υποστηρίζουν πως έχει δίπλα της δεκαπέντε γυναίκες να της προσέχουν την κόρη.

"Το χειρότερο από όλα όσα είδα είναι το ότι ήταν γραμμένα από γυναίκες πολλά από τα σχόλια αυτά."

"Παιδιά, ήταν συγκλονιστικά τα μηνύματα από κάτω και κάνανε και διάλογο μεταξύ τους από κάτω. Που εμείς με τον άντρα μου, ήταν δική του παραγωγή η παράσταση στην Επίδαυρο, είχαμε φύγει αυθημερόν. Φύγαμε στις 6 το απόγευμα και γυρίσαμε στις 4 το πρωί. Είχα αφήσει 5-6 μπουκάλι γάλα πίσω στη μαμά μου. Καθόμουν σαν την αγελάδα όλο το πρωί και έβγαζα γάλα και είχα από κάτω την κάθε μια που έλεγε, "τι ανάγκη έχει αυτή που έχει 15 Φιλιππινέζες”. Είναι να τρελαίνεσαι.", είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ