Follow us

Η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κάνουν roadtrip με τα παιδιά τους στην Ισλανδία | Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές τους

Το εναλλακτικό ταξίδι που αποφάσισε να κάνει η αγαπημένη οικογένεια.

MissBloom TEAM
Μπέσσυ Μάλφα και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης NDP

Ένα εναλλακτικό και υπέροχο ταξίδι αποφάσισαν να κάνουν η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μαζί με τα τρία τους παιδιά, τη Νίκη, την Όλγα και τον Γιάγκο Σκιαδαρέση. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη οικογένεια ταξίδεψε στην Ισλανδία κάνοντας roadtrip στα πιο όμορφα μέρη και δοκιμάζοντας τις πιο ωραίες γεύσεις.

Μπέσσυ Μάλφα και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης | Ο γιος τους, Γιάγκος Σκιαδαρέσης, μόλις αποφοίτησε από το σχολείο - Οι υπέροχες φωτογραφίες από την αποφοίτησή του

Ειδικότερα, οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί από τη στιγμή που έφτασαν στην Ισλανδία δε σταματούν να αναρτούν στα social media βίντεο από το υπέροχο αυτό ταξίδι τους. Για την ακρίβεια, η Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης φαίνεται πως απολαμβάνουν ιδιαίτερα πολύ τόσο τα όμορφα και μοναδικά τοπία της Ισλανδίας όσο και τον πολύτιμο χρόνο με τα τρία τους παιδιά.

Η γνωστή ηθοποιός ανήρτησε ένα βίντεο από ένα απίστευτα όμορφο και παγωμένο τοπίο ενώ ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μοιράστηκε με τους ακολούθους του μία ζεστή παραδοσιακή σούπα που έφαγαν οικογενειακώς.

Μπέσσυ Μάλφα | Η πολύ σπάνια φωτογραφία με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τα τρία τους παιδιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ