Follow us

26 χρόνια πριν | Η Ελένη Μενεγάκη σε μία σπάνια φωτογραφία με τη Ρένα Βλαχοπούλου

"Στις 14 Απριλίου του 1997 η Ρένα Βλαχοπούλου πραγματοποιεί την τελευταία εμφάνιση της στη σκηνή..."

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Μία σπάνια φωτογραφία έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο άνθρωπος που διαχειρίζεται το πλούσιο αρχείο του γνωστού φωτογράφου των διασήμων, Κλεισθένη Δασκαλάκου. Ο μεγάλος φωτογράφος μπορεί πλέον να μην είναι στη ζωή ωστόσο η δουλειά του συνεχίζει να απασχολεί.

Κατάξανθη και ψηλή | Η 8χρονη Μαρίνα Παντζοπούλου παίζει στη θάλασσα με τον αδερφό της, Άγγελο Λάτσιο, και δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ

Πριν από λίγο καιρό, ο λογαριασμός στο Instagram studio_kleisthenis δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στην οποία ποζάρει με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Το εν λόγω φωτογραφικό στιγμιότυπο τραβήχτηκε πριν από 26 ολόκληρα χρόνια, στις 14 Απριλίου, και λίγο μετά την τελευταία εμφάνιση της σπουδαίας ηθοποιού στη σκηνή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μαζί στο καμαρίνι της Ρένας Βλαχοπούλου με αφορμή την τιμητική βραδιά που διοργανώθηκε στο θέατρο Μινώα για την παρουσίαση του δίσκου της "Η Ρένα τραγουδάει Jazz".

"Στις 14 Απριλίου του 1997 η Ρένα Βλαχοπούλου πραγματοποιεί την τελευταία εμφάνιση της στη σκηνή με αφορμή την τιμητική βραδιά που διοργανώνεται στο θέατρο Μινώα για την παρουσίαση του δίσκου της "Η Ρένα τραγουδάει Jazz". Ο Κλεισθένης απαθανατίζει με τον φακό του την συγκεκριμένη εκδήλωση όπως και την συνάντηση της μεγάλης ηθοποιού με την Ελένη Μενεγάκη στα καμαρίνια (φωτογραφία). Η ηχογράφηση του δίσκου έγινε το 1996 και το ντουέτο της με την Αλίκη όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς δεν το επέτρεψε η μοιραία ασθένεια της εθνικής μας σταρ."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ