Follow us

Αννίτα Ναθαναήλ | "Πέρασα και περνάω δύσκολα, 44 μέρες ήμουν καθηλωμένη, πίστευα ότι δε θα ξαναπερπατήσω..."

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αννίτας Ναθαναήλ για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

MissBloom TEAM
Αννίτα Ναθαναήλ NDP

Μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή "Breakfast@Star" παραχώρησε η Αννίτα Ναθαναήλ. Η γνωστή επιχειρηματίας, που τον τελευταίο καιρό απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Teresa Humbert | Στην Αμερική μαζί με τη μητέρα της, Αννίτα Ναθαναήλ, για την πρώτη της μέρα στο Πανεπιστήμιο

Πιο αναλυτικά, η Αννίτα Ναθαναήλ σημείωσε πως πέρασε και περνάει δύσκολα με την υγεία της εξαιτίας ενός χειρουργείου που έκανε στο γόνατό της. Η ίδια αποκάλυψε πως έμεινε καθηλωμένη 44 ολόκληρες μέρες στο κρεβάτι εξαιτίας μιας επιπλοκής, καθώς και πως οι πόνοι της ήταν φρικτοί.

"Η αλήθεια είναι ότι χάθηκα, γιατί πέρασα και περνάω δύσκολα. Βίωσα μία εμπειρία ζωής, που άλλαξε τελείως τον τρόπο που αντιμετωπίζω την καθημερινότητά μου. Μπήκα να κάνω μία χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στο γόνατο. Όταν ξύπνησα, είχε γίνει ολική αντικατάσταση της άρθρωσης του γονάτου μου.

Στη συνέχεια υπήρξε μία επιπλοκή, η οποία με καθήλωσε στο κρεβάτι. Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν μπορούσα να σταθώ. Το πόδι μου μετά την επιπλοκή άρχισε να μαυρίζει, να "καίγεται”, να "παίρνει φωτιά”. Το τύλιγα με παγωμένες γάζες και επιδέσμους για να αντέξω τον πόνο.

Τραυματίστηκαν κάποια νεύρα στο πόδι. 44 μέρες ήμουν καθηλωμένη. Χρειάστηκε να απευθυνθώ σε αναισθησιολόγο, η οποία μου έδωσε μία πολύ ισχυρή αγωγή και νευροπαθητικά φάρμακα. Εθίστηκα σε πολύ δυνατά οπιούχα παυσίπονα, ζούσα με το ρολόι στο χέρι για να δω πότε μπορώ να πάρω την επόμενη δόση.

Το καλύτερο αναλγητικό ήταν τα χαρτομάντιλα, έκλαιγα πολλές φορές τη μέρα. Πίστευα ότι δεν θα ξαναπερπατήσω. Πιστεύω ότι θα φτάσω σε έναν πάρα πολύ καλό βαθμό. Δεν θα γίνω όπως πριν.", είπε μεταξύ άλλων η Αννίτα Ναθαναήλ.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ