Follow us

13 χρόνια πριν | Οι σπάνιες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με μακριά ξανθά μαλλιά

Τα τελευταία -πολλά- χρόνια, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είναι αποτυπωμένη στο μυαλό μας ως μία φλογερή κοκκινομάλλα ωστόσο η ίδια, έχει υπάρξει στο παρελθόν και ξανθιά.

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι δίχως αμφιβολία μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που έχει αλλάξει πολλές φορές τα μαλλιά της. Τα τελευταία -πολλά- χρόνια, η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πιστή θαυμάστρια του ginger ενώ το μήκος των μαλλιών ορίζεται αδιαμφισβήτητα ως μακρύ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όπως δεν την έχεις ξαναδεί | Κατάξανθη, φορώντας μίνι φούστα το 2006

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είναι αποτυπωμένη στο μυαλό μας ως μία φλογερή κοκκινομάλλα και μακρυμάλλα, ωστόσο η ίδια έχει περάσει τόσο από το καστανό χρώμα όσο και από το ξανθό. Ειδικότερα, πριν από 13 ολόκληρα χρόνια, η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν πιο ξανθά από ποτέ έχοντας το μήκος των μαλλιών της να φτάνει επίσης κάτω από το στήθος. Η Σίσσυ Χρηστίδου φαινόταν μάλιστα να απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ το χρώμα αυτό το οποίο ομολογουμένως ταίριαζε αρκετά με τα φυσικά της χρώματα.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια δεν κράτησε για πολύ το χρώμα αυτό αφού τότε ήταν για εκείνη η περίοδος των μεγάλων αλλαγών στα μαλλιά της.

Οι ωραιότερες κοκκινομάλλες της ελληνικής και ξένης showbiz για να πάρεις ιδέες πριν το κομμωτήριο

13 χρόνια πριν | Οι σπάνιες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με μακριά ξανθά μαλλιά
Σίσσυ Χρηστίδου
Σίσσυ Χρηστίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ