13 χρόνια πριν | Οι σπάνιες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με μακριά ξανθά μαλλιά

Τα τελευταία -πολλά- χρόνια, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είναι αποτυπωμένη στο μυαλό μας ως μία φλογερή κοκκινομάλλα ωστόσο η ίδια, έχει υπάρξει στο παρελθόν και ξανθιά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι δίχως αμφιβολία μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που έχει αλλάξει πολλές φορές τα μαλλιά της. Τα τελευταία -πολλά- χρόνια, η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πιστή θαυμάστρια του ginger ενώ το μήκος των μαλλιών ορίζεται αδιαμφισβήτητα ως μακρύ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όπως δεν την έχεις ξαναδεί | Κατάξανθη, φορώντας μίνι φούστα το 2006

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είναι αποτυπωμένη στο μυαλό μας ως μία φλογερή κοκκινομάλλα και μακρυμάλλα, ωστόσο η ίδια έχει περάσει τόσο από το καστανό χρώμα όσο και από το ξανθό. Ειδικότερα, πριν από 13 ολόκληρα χρόνια, η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν πιο ξανθά από ποτέ έχοντας το μήκος των μαλλιών της να φτάνει επίσης κάτω από το στήθος. Η Σίσσυ Χρηστίδου φαινόταν μάλιστα να απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ το χρώμα αυτό το οποίο ομολογουμένως ταίριαζε αρκετά με τα φυσικά της χρώματα.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια δεν κράτησε για πολύ το χρώμα αυτό αφού τότε ήταν για εκείνη η περίοδος των μεγάλων αλλαγών στα μαλλιά της.

Οι ωραιότερες κοκκινομάλλες της ελληνικής και ξένης showbiz για να πάρεις ιδέες πριν το κομμωτήριο