Follow us

Το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη | "Ο Λιάγκας πια είναι θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας. Άστο ρε φίλε! Θα μιλήσει κάποιος άλλος"

Όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Γιώργο Λιάγκα στο "Καλύτερα δε Γίνεται"

MissBloom TEAM
Γιώργος Καπουτζίδης NDP Photo Agency

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο πλατό της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται" βρέθηκε ο ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο δημοφιλής δημιουργός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν αισθάνεται πως έχουμε προχωρήσει όσον αφορά τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

"Προχωράμε, εγώ πιστεύω κιόλας ότι η κοινωνία μας έχει προχωρήσει περισσότερο από την πολιτεία και ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει περισσότερο και από την τηλεόραση" απάντησε και πρόσθεσε λίγο αργότερα: "Ακούω συζητήσεις από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ποια είναι η ουσία αλλά βλέπω ότι υπάρχουν και συζητήσεις από ανθρώπους που καταλαβαίνουν την ουσία".

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική προσέγγιση των συγκεκριμένων θεμάτων, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: "Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις στην τηλεόραση γιατί καμιά φορά παίρνουν ένα απόσπασμα, το συζητούν την άλλη μέρα, το αλλοιώνουν. Θυμάμαι είχα δώσει μία συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει εάν θα σκεφτόμουν να κάνω ποτέ παιδί. Είπα ότι μόνος μου δεν θα το έκανα και ότι εάν είχα έναν σύντροφο που θα το ήθελε, θα το έκανα. Δεν είναι σαφής απάντηση; Βλέπω την άλλη μέρα στις εφημερίδες "Θα βρω άντρα και θα κάνω παιδί". Λέω "Ποια είναι αυτή η Ματίνα Μανταρινάκη;". Δηλαδή λες κάτι και αλλοιώνεται, χάνεται η ουσία".

Συνέχισε την ανάγνωση στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ