Follow us

Naomi Campbell | Το ειδυλλιακό καταφύγιο του τοπ μόντελ στην Κένυα

Όταν θέλει να ξεφύγει από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητάς της, η Naomi Campbell βρίσκει την ηρεμία στην πολυτελή βίλα της στο Μαλίντι της Κένυας.

MissBloom TEAM
Naomi Campbell Splash News/Ideal Image

Μπορεί να έκλεισε πρόσφατα τα 51, είναι όμως από τα λίγα μοντέλα της γενιάς της που δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση να αποσυρθεί και συνεχίζει να είναι πολύ πιο περιζήτητη για καμπάνιες, πασαρέλες και εξώφυλλα, από συναδέλφους της που έχουν τα μισά της χρόνια. Μερικές από τις τελευταίες δουλειές της είναι το κλείσιμο της επίδειξης Υψηλής Ραπτικής του οίκου Fendi στο Palais Brongniart στο Παρίσι, η καμπάνια για το brand Nars (που είναι και η πρώτη beauty campaign της καριέρα της) και η συμμετοχή της στο διάσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι της Beyonce Brown Skin Girl. Παράλληλα, έχει μια ιδιαίτερα έντονα παρουσία στα social media μέσω των οποίων επικοινωνεί με τους θαυμαστές της (έχει πάνω από 10 εκατομμύρια followers στο Instagram και πάνω από 500 χιλιάδες στο κανάλι της στο YouTube).

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι το καθημερινό της πρόγραμμα είναι εξαιρετικά φορτωμένο, όμως όπως έχει δηλώσει η ίδια, δεν σκέφτεται να "συνταξιοδοτηθεί" άμεσα. "Μου αρέσει ακόμα αυτό που κάνω" λέει κι αυτό από μόνο του αρκεί για να παραμένει διατεθειμένη να δώσει όλη την ενέργειά της στη δουλειά της. Τουλάχιστον, έχει φροντίσει να προσφέρει στον εαυτό της κάτι που τη βοηθάει να γεμίζει τις μπαταρίες της. Πρόκειται για την υπέροχη βίλα της στην ήσυχη παραθαλάσσια πόλη Μαλίντι της Κένυας. Με απίστευτη θέα στον Ινδικό Ωκεανό, διακόσμηση σε ζεστούς γήινους τόνους και σε άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον, το σπίτι αυτό είναι μια ωδή στη χαλαρή πολυτέλεια.

Διάβασε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ