Follow us

O Πέτρος Λαγούτης κάνει διακοπές στη Σύρο μαζί με τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, και δείχνουν πιο χαρούμενοι από ποτέ

Το ζευγάρι φαίνεται πως είναι πραγματικά στα καλύτερά του.

MissBloom TEAM
Πέτρος Λαγούτης

Στη Σύρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Πέτρος Λαγούτης μαζί με την αγαπημένη του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Το ζευγάρι απολαμβάνει ένα μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στο όμορφο νησί των Κυκλάδων ενώ ο ηθοποιός δε διστάζει να δημοσιεύει σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

Δημήτρης Λαγούτης | Ο 20χρονος γιος του Πέτρου Λαγούτη και της Μυρτώς Αλικάκη είναι ένας κούκλος

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ώρες, ο Πέτρος Λαγούτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία selfie με τη σύντροφό του και συμπρωταγωνίστριά του στην τηλεοπτική σειρά "Οι Παγιδευμένοι", Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, εκπλήσσοντας δικαίως τους followers του. Ειδικότερα, ο Πέτρος Λαγούτης φροντίζει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο όπως όλα δείχνουν, ο έρωτάς του για την εντυπωσιακή ηθοποιό δεν κρύβεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους δεν πόζαραν μόνοι τους αλλά μαζί με δυο καλές τους φίλες, δείχνοντας πιο ευδιάθετοι και χαμογελαστοί από ποτέ.

"Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη..." | Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον ηθοποιό

O Πέτρος Λαγούτης κάνει διακοπές στη Σύρο μαζί με τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, και δείχνουν πιο χαρούμενοι από ποτέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ