Follow us

Η Μάιρα Κούγια μόλις αποφοίτησε από το σχολείο | Η συγκινητική ανάρτηση της Εύης Βατίδου και η ευχή για μία ανεξάρτητη ζωή

"Πέρασαν τα χρόνια, είμαι συγκινημένη…", δήλωσε η Εύη Βατίδου.

MissBloom TEAM
Εύη Βατίδου Instagram

Το σχολείο τελείωσε φέτος η κόρη του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου, Μάιρα, όπως έκανε γνωστό το πρώην μοντέλο μέσα από τα social media. Το 18χρονο κορίτσι έδωσε το βράδυ της Τετάρτης το "παρών" στην ορκομωσία του σχολείου της δείχνοντας πιο όμορφη και συγκινημένη από ποτέ.

Εύη Βατίδου | "Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80"

Πιο αναλυτικά, η Εύη Βατίδου δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μία υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της γράφοντας στην περιγραφή μία συγκινητική λεζάντα, με γλυκές ευχές. Ειδικότερα, το πρώην μοντέλο ευχαρίστησε δημόσια το σχολείο της κόρης της ενώ ευχήθηκε συγκινημένη στην 18χρονη Μάιρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία ανεξάρτητη ζωή.

"Αποχαιρετώντας το σχολείο. Σήμερα ξεκινάει μια νέα πορεία προς μια ανεξάρτητη ζωή για τη Μαιρα. Ευχαριστώ, το Κολέγιο Ψυχικού για την ανεκτίμητη δουλειά και την απίστευτη υπομονή! Πέρασαν τα χρόνια είμαι συγκινημένη.", έγραψε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου."

Μάιρα Κούγια | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 17χρονης κούκλας κόρης της Εύης Βατίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ