Follow us

Kate Middleton | Πώς μεγαλώνει την επόμενη γενιά των royals

Ο πρίγκιπας William εγκρίνει τον τρόπο που η Kate Middleton μεγαλώνει τα τρία παιδιά τους.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News/Ideal Image

Ο πρίγκιπας William επέλεξε για σύζυγο του τη συμφοιτήτριά του από το κολέγιο, Kate Middleton. Μπαίνοντας στη βασιλική οικογένεια έφερε μαζί της τον γειωμένο τρόπο ζωής της κάτι που φαίνεται πως επηρεάζει το πώς μεγαλώνει σήμερα τα τρία παιδιά τους, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis.

"Αυτά τα παιδιά φαίνονται πολύ χαρούμενα στη ζωή τους" μία πηγή από το Παλάτι αναφέρει στο People. "Μεγάλο ρόλο παίζει η σταθερότητα που φέρνει η Kate και αυτό έχει να κάνει με το πώς μεγάλωσε εκείνη. Ο William το λατρεύει".

Θέλει τα παιδιά της να έχουν μια κανονική παιδική ηλικία
Ανεξάρτητα από τους βασιλικούς ρόλους -ειδικά για τον George που είναι ο δεύτερος σε σειρά διαδοχής στον θρόνο πίσω από τον πατέρα του και κάποια μέρα θα γίνει βασιλιάς- η Kate εξασφαλίζει ότι η παιδική ηλικία τους είναι όσο φυσιολογική γίνεται.

"Το ότι προέρχεται από ένα διαφορετικό περιβάλλον την κάνει να εκτιμά τη σημασία του χρόνου με την οικογένεια" αναφέρει πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. "Δεν μεγάλωσε στο αριστοκρατικό πλαίσιο όπου βλέπεις τα παιδιά σου μόνο για λίγο κάθε μέρα".

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ