Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις καλοκαιρινές διακοπές με την αδερφή της Μαριλένα! Η φωτογραφία και η απίστευτη ομοιότητα τους

Οι δύο αδερφές είναι πολύ αγαπημένες και μοιάζουν πολύ

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το τελευταίο διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με φίλους και μοιράζεται τα στιγμιότυπα από τις αποδράσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έπειτα από τα πολύ ενδιαφέροντα και δροσιστικά στιγμιότυπα της παρουσιάστριας με την καλή της φίλη, Βασιλική Ρούσσου, στα Κουφονήσια, αυτές τις ημέρες μοιράζεται από ένα διαφορέτιο κυκλαδίτικο νησί, τη Μύκονο.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο με φίλους και γνωστούς αλλά και με την αδερφή της Μαριλένα Παπαγεωργίου, η οποία μένει μόνιμα στο κυκλαδίτικο νησί. Οι δύο αδερφές που έχουν μία πολύ καλή σχέση φωτογραφήθηκαν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες και για ακόμη μία φορά μπορεί κανείς να παρατηρήσει την εμφανή ομοιότητα τους!

Δες τη φωτογραφία

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις καλοκαιρινές διακοπές με την αδερφή της Μαριλένα! Η  φωτογραφία και η απίστευτη ομοιότητα τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ