Follow us

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | "Έβαλα πρώτα τη ζωή μου και μετά την τέχνη. Η μητρότητα με έκανε να..."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη μητρότητα και την αφοσίωσή της στα παιδιά της.

MissBloom TEAM
Μαριλίτα Λαμπροπούλου NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή "Δύο στη 1" βρέθηκε το Σάββατο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα πολύ μέσα από την επιτυχία της σειράς "Σασμός", μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μητρότητα.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | "Έχω ζήσει την εξουσία του σκηνοθέτη"

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μία αναφορά στη σειρά του Alpha και σε όλα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της μέσα από την επιτυχία που έχει γνωρίσει η ίδια ως τηλεοπτική Βασιλική, λέγοντας μεταξύ άλλων πως αγάπησε και επένδυσε σε αυτόν τον ρόλο. Στη συνέχεια, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σημείωσε πως έβαζε πάντοτε τη ζωή πάνω από την τέχνη της τονίζοντας πως η μητρότητα την έκανε να αφήσει πίσω της -για λίγο μοναχά-, την επαγγελματική της ζωή.

"Με τον σύζυγό μου έχουμε μια κοινή γλώσσα και μια φοβερή επικοινωνία θεατρικά. Αρχικά θεωρούσα ότι το θέατρο θα ήταν απλώς ένα χόμπι στη ζωή μου. Την αγαπώ την τηλεόραση, ιδίως αν γίνεται με τον τρόπο που γίνεται στον Σασμό."

"Δεν έχω αγωνία αν η τρίτη σεζόν του Σασμού θα έχει την ίδια επιτυχία με τις προηγούμενες, καλοδεχούμενο ότι έρθει. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ξυπνήσει το πρωί και θα ψάξει τα νούμερα τηλεθέασης. Αγάπησα το ρόλο της Βασιλικής και επένδυσα σε αυτόν και αυτό βρήκε τον τρόπο να περάσει στο κοινό. Φυσικά αυτό έχει και τους haters. Το πιο αστείο είναι που μου στέλνουν μηνύματα και με ενημερώνουν για το τι συμβαίνει στο σενάριο "Βασιλική, ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον άντρα σου", "άνοιξε τα μάτια σου" και τέτοια."

"Έβαλα πρώτα τη ζωή μου και μετά την τέχνη. Μέσα στη ζωή ευτυχώς υπάρχει και η τέχνη και αυτό είναι μεγάλη χαρά. Η μητρότητα με έκανε να βάλω λίγο πίσω την επαγγελματική μου ενασχόληση και το έκανα με χαρά.", δήλωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ