Follow us

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει για τα εγκαύματα μετά την επίθεση με το βιτριόλι | "Εκείνη την ημέρα βρισκόμουν σε έκσταση..."

Η 36χρονη μίλησε on air με τη γιατρό της για όλα όσα έζησε μέσα στο νοσοκομείο μετά την επίθεση.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram

Με τη γιατρό της, Μαρία Καλοφώνου, μίλησε on air η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μέσα από την εκπομπή "Ζήσε Αλλιώς". Ειδικότερα, η 36χρονη γυναίκα εξομολογήθηκε όλα όσα έζησε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με το βιτριόλι, τον Μάιο του 2020 ενώ η γιατρός της μοιράστηκε τις πρώτες της σκέψεις.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πιο καλλίγραμμη και χαριτωμένη από ποτέ | Η εμφάνιση με neon crop top και ασορτί mini φούστα

Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου υποδέχτηκε τη γιατρό της στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, με τις δυο τους να μιλούν ανοιχτά για τις πρώτες μέρες μετά την επίθεση. Η διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο σημείωσε πως κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως το έγκαυμα της Ιωάννας ήταν δύσκολο και πως ο δρόμος που είχαν μπροστά τους μακρύς ενώ τόνισε πως δε φοβήθηκε ποτέ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει φορώντας ένα mini floral φόρεμα, μπροστά από μία υπέροχη παραλία της Μήλου

"Την πρώτη μέρα σκέφτηκα ότι έχουμε δουλειά μπροστά μας, ένα δύσκολο έγκαυμα.Είδα την αντίδρασή σου και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη."

"Δε φοβήθηκα, είχαμε όμως δυόμιση φορές σοβαρές λοιμώξεις, που είχαν περάσει στο αίμα και που κάποιες ήταν αρκετά ανθεκτικές σε αντιβιοτικά. Τα μεγάλα εγκαύματα, το 90% τω μεγάλων εγκαυμάτων τα χάνουμε από λοιμώξεις και είναι νέοι άνθρωποι.",

"Δε θα ξεχάσω ήταν τρίτη ημέρα χειρουργείο, 4-5 ώρες και ρωτούσες πότε είναι το επόμενο. Ήσουν πιο δυναμική από τη στιγμή που έγινε η σύλληψη και μετά, το κλικ που έκανες σαν άνθρωπος, γιατί κατάλαβες. Από τη στιγμή που μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους, πήρες φόρα."

"Με ζόρισες όπως κάθε άνθρωπος όταν θέλει να μάθει το επόμενο πράγμα, το επόμενο βήμα και κυρίως πότε θα συμβεί το τέλος της αποκατάστασης." σημείωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Καλοφώνου

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ