Follow us

Marseaux | "Έλεγαν ότι δεν είμαι όντως bi, κι ότι το έκανα επίτηδες για να πιάσω το κοινό"

H Marseaux μίλησε για το τραγούδι της που συζητήθηκε.

marseaux Instagram/marseaux.wnc

Συνέντευξη στη "Lifo" παραχώρησε η Marseaux. Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο "Βότκα Βύσσινο", το κομμάτι της που συζητήθηκε καθώς μιλά για μία γυναίκα νιώθει έλξη για μία άλλη.

"Παρότι λένε ότι η κοινωνία γίνεται όλο και χειρότερη, εγώ νιώθω πως έχουμε κάνει τεράστια βήματα, ο κόσμος εξελίσσεται, ανοίγουν και τα μυαλά σιγά-σιγά και δημιουργείται χώρος για να εκφραστείς και να είσαι ο εαυτός σου. Όταν είχα βγάλει το "Βότκα βύσσινο" φοβόμουν ότι πάει η καριέρα μου, δεν θα με ξανακούσει κανείς, θα με κράξουν όλοι. Θεωρούσα ότι είναι πολύ μεγάλο βήμα για την ελληνική κοινωνία, και η "Βότκα βύσσινο" έγινε το μεγαλύτερό μου χιτ. Ενώ φοβόμουν ότι θα μου καταστρέψει την καριέρα, μου την έφτιαξε. Και βλέπω ότι, όντως, όταν έχεις κότσια και τολμάς, το κοινό το εκτιμάει".

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ανησυχούσε λέγοντας: "Φοβήθηκα γιατί μιλάει για έναν έρωτα γυναίκας με γυναίκα, στην Ελλάδα δεν είχε βγει κάτι τέτοιο περί ομόφυλου ζευγαριού και θεωρούσα ότι ήταν too much, αλλά εν τέλει είδα ότι με επαίνεσε το κοινό. Στην αρχή όλοι έλεγαν ότι έκανα queerbaiting, ότι δεν είμαι όντως bi, κι ότι το έκανα επίτηδες για να πιάσω το κοινό. Είναι τεράστιο χρέος και τεράστια ευθύνη να λες μερικά πράγματα. Πάρα πολλοί γονείς μού είχαν στείλει μηνύματα όταν έβγαλα το "Βότκα βύσσινο", οι μισοί έλεγαν "σε ευχαριστώ, γιατί το παιδί μου ένιωσε ότι δεν κάνει κάτι λάθος", οι άλλοι μισοί μου έλεγαν "γιατί ωθείς το παιδί μου στην ομοφυλοφιλία;”.

Διαβάστε περισσότερα: yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ