Follow us

Κατερίνα Γερονικολού | "Μη μου κάνεις αυτή την ερώτηση, μη μπερδεύουμε το θάρρος με το θράσος..."

Η άβολη ερώτηση που έγινε στην Κατερίνα Γερονικολού και όλα όσα είπε για την τηλεόραση.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Γερονικολού Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Δύο στη 1" βρέθηκε την Κυριακή η Κατερίνα Γερονικολού. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και την προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα Γερονικολού φοράει το μπικίνι της και ποζάρει πιο ενθουσιασμένη από ποτέ με αφορμή το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα

Ειδικότερα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και στον τρόπο με τον οποίο τα media έχουν χειριστεί τη σχέση τους αποκαλύπτοντας μάλιστα ποια είναι η πιο περίεργη και άβολη ερώτηση που της έχουνε κάνει. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γερονικολού σημείωσε πως κάποτε τη ρώτησαν αν έχει κοινό ταμείο με τον σύντροφό της ενώ τόνισε πως δεν πρέπει να μπερδεύουμε το θράσος με το θάρρος.

Η Κατερίνα Γερονικολού στην πιο ρομαντική της εμφάνιση ever | Η σπάνια βραδινή έξοδος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

"Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει live σε εκπομπή είναι αν έχουμε κοινό ταμείο με τον Γιάννη. Εσείς πώς τη θεωρείτε αυτή την ερώτηση; Εγώ θεωρώ ότι ούτε την κουμπάρα μου δεν θα ρωτούσα. Είναι μια ερώτηση που δεν είναι για την τηλεόραση.

Δε μου αρέσει στην τηλεόραση να βγάζουμε όλη την περιέργειά μας. Μη μπερδεύουμε το θάρρος με το θράσος.

Προσδιοριζόμαστε από αυτά που λέμε και κάνουμε. Κι εγώ σαν συνεντευξιαζόμενη, δεν θα σου πω ποτέ "μη μου κάνεις αυτή την ερώτηση". Μπορώ να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε ερώτηση, αλλά αν εσύ κάνεις μια άβολη ερώτηση που θεωρείται εκτός ορίων, εσύ κρίνεσαι.", δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ