Ο Γιώργος Λιανός μόλις δημοσίευσε το πιο χαριτωμένο στιγμιότυπο με τη 2 ετών κόρη του, Βαλέρια, από τις διακοπές τους στη Ρόδο

Η 2 ετών κόρη του παρουσιαστή έχει μεγαλώσει πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το "Survivor All Star" τελείωσε και ο Γιώργος Λιανός απολαμβάνει πλέον τις διακοπές με την οικογένειά του. Ο γνωστός παρουσιαστής περνάει τις τελευταίες μέρες ένα μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στη Ρόδο, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τη σύζυγό του.

Γιώργος Λιανός | Απαθανατίζει τη σύζυγό του μαζί με τη 2 ετών κόρη τους, Βαλέρια, στην πιο γλυκιά φωτογραφία που θα δεις σήμερα

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στην Παναγιά Τσαμπίκα, αναρτώντας ένα χαριτωμένο story με την κόρη του, Βαλέρια. Ο παρουσιαστής απαθανάτισε συγκεκρμένα την δύο ετών κόρη του να περπατά χαρούμενα στη μονή "λιώνοντας" δικαίως τους followers του με το γλυκό αυτό βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μικρή Βαλέρια γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και είναι ο καρπός του έρωτα του παρουσιαστή και της Κωνσταντίνας Καραλέξη.

Αριάνα Λιανού | Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη του Γιώργου Λιανού με τα καταγάλανα μάτια