Follow us

Η Αμαλία και η Δανάη Κούστα σε βραδινή έξοδο με τη μητέρα τους, Σοφία Γιαννικοπούλου

Οι κόρες του γνωστού επιχειρηματία, Γιάννη Κούστα, φαίνεται πως απολαμβάνουν ιδιαίτερα πολύ να περνάνε χρόνο με τη μητέρα τους.

MissBloom TEAM
Αμαλία και Δανάη Κούστα NDP

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκαναν πριν από λίγες μέρες η Δανάη και η Αμαλία Κούστα, έχοντας στο πλευρό τους τη μητέρα τους. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Γιαννικοπούλου και οι κόρες της έδωσαν το "παρών" στο φιλανθρωπικό, καλοκαιρινό δείπνο της πριγκίπισσας Αικατερίνης και του Lifeline Hellas για τη στήριξη του νοσοκομείου "Αττικόν" δείχνοντας πιο λαμπερές από ποτέ.

Αμαλία και Δανάη Κούστα | Οι κόρες του Γιάννη Κούστα και της Σοφίας Γιαννικοπούλου σε μία σπάνια βραδινή έξοδο με τη μητέρα τους- Τα καλοκαιρινά φορέματα που επέλεξαν

Ειδικότερα, η Σοφία Γιαννικοπούλου και οι κόρες της μαγνήτισαν δικαίως τα βλέμματα με την παρουσία τους αφού εμφανίστηκαν κομψές μα και όπως πάντα, εντυπωσιακές. Με βραδινά φορέματα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και μακιγιάζ σε παρόμοιες, ήσυχυες αποχρώσεις, η πρώην σύζυγος του Γιάννη Κούστα και οι δυο τους κόρες έλαμψαν με τις στιλιστικές επιλογές τους όπως ακριβώς συνηθίζουν να κάνουν σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

Η Δήμητρα Μέρμηγκα πιο λαμπερή και κομψή από ποτέ, στο πλευρό του συζύγου της, Γιάννη Κούστα | Η εντυπωσιακή εμφάνιση του ζευγαριού σε γάμο στα Βόρεια Προάστια

Η Αμαλία και η Δανάη Κούστα σε βραδινή έξοδο με τη μητέρα τους, Σοφία Γιαννικοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ