Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη για τη φωτιά στη Σαρωνίδα | "Ήταν εκεί οι γονείς και ο ανιψιός μου, οι εικόνες θλιβερές..."

Όπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια και η οικογένειά της έχουν σπίτι στη Σαρωνίδα.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Η Σαρωνίδα ήταν μία από τις περιοχές η οποία πλήγηκε χθες, Δευτέρα 17 Ιουλίου, από τις φωτιές που ξέσπασαν σε όλη την Ελλάδα. Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία όπως είναι γνωστό έχει σπίτι εκεί, ανήρτησε ένα Instagram story περιγράφοντας στους followers την κατάσταση που επικρατούσε εκεί.

"Νιώθω πολύ άσχημα όταν δε μπορώ…" | Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει ανοιχτά για τις κακές μέρες που έχει ως μητέρα

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής "Mega Καλημέρα", θέλησε να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες τονίζοντας πως η ίδια δεν ήταν εκεί, ήταν όμως οι γονείς της και ο ανιψιός της. Η ίδια μεταξύ άλλων σημείωσε πως οι εικόνες ήταν θλιβερές και οι συνθήκες δύσκολες ενώ το μέλημα όλων ήταν να μη βγει η κατάσταση εκτός ελέγχου.

"Χθες δεν ανέβασα κάτι γιατί απλά ζούσα μαζί με τους γονείς μου που ήταν στη Σαρωνίδα, αλλά και με τους γείτονες συμπολίτες μας την αβάσταχτη αγωνία του τι θα συμβεί με τη φωτιά.

Δεν ήμουν εκεί, ήταν όμως οι γονείς μου και ο ανιψιός μου, Γιώργος. Φίλοι και γείτονες. Και ήταν εκεί και η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια.

Όλοι ακολούθησαν τις οδηγίες των Αρχών και απομακρύνθηκαν εγκαίρως. Όλη τη νύχτα, πολλά πυροσβεστικά και δεκάδες πυροσβέστες έδιναν μάχη να τεθούν υπό έλεγχο όλες οι εστίες.

Οι εικόνες θλιβερές. Ήταν πρακτικά αδύνατο να σωθούν τα πάντα λόγω των συνθηκών, το μέλημα ήταν να μην βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση.

Άνθρωποι είδαν τα σπίτια τους να καίγονται. Στο ίδιο έργο θεατές όλοι. Είναι αβάσταχτος ο πόνος όλων εκείνων που είδαν την περιουσία τους να χάνεται, ωστόσο την ίδια στιγμή εκατοντάδες, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ άλλα σπίτια σώθηκαν. Υπάρχει κι αυτή η πλευρά της είδησης. Σήμερα ξημέρωσε για τη Σαρωνίδα μία "ήρεμη”, μία περίεργα βουβή μέρα.

Ο λόγος που ανεβάζω είναι για να ακουστεί πέρα από τα τηλεοπτικά παράπονα κι ένα "ευχαριστώ” στο πυροσβεστικό σώμα που δίνει πόνο και ψυχή για όλους εμάς κάθε χρόνο στο ίδιο σκηνικό, αλλά και η ευγνωμοσύνη στους εθελοντές που ανιδιοτελώς είναι ενεργά εκεί.", έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη για τη φωτιά στη Σαρωνίδα | "Ήταν εκεί οι γονείς και ο ανιψιός μου, οι εικόνες θλιβερές..."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ