Ελένη Φουρέιρα | Οι σπάνιες φωτογραφίες από όταν ήταν 25 ετών - Οι διακοπές στη Μύκονο, τα μαύρα μακριά μαλλιά και το boho style

Σήμερα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιάζει να έχει μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Πριν από έντεκα χρόνια, η Ελένη Φουρέιρα ήταν είκοσι πέντε ετών ενώ είχε ήδη κάνει τα πρώτα της πετυχημένα βήματα στη μουσική βιομηχανία και σκηνή. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια είχε μόλις ξεκινήσει τη σόλο καριέρα της γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία τόσο με διασκευές που είχε κάνει όσο και με τα τραγούδια της.

Ελένη Φουρέιρα | Στην πισίνα του σπιτιού της με τον 6 μηνών γιο της - Τα γλυκά παιχνίδια μαμάς και γιου που "έλιωσαν" το Instagram

Η 25χρονη τότε Ελένη Φουρέιρα δε μπορούσε σίγουρα να φανταστεί την ανοδική πορεία που θα ακολουθούσε η ζωή και η καριέρα της ωστόσο έδειχνε να απολαμβάνει όλα όσα ζούσε. Τότε, έντεκα χρόνια πριν, η pop τραγουδίστρια έμοιαζε εντελώς διαφορετική από αυτό που βλέπουμε σήμερα. Πιο αναλυτικά, η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως πειραματιζόταν έντοντα με την εμφάνισή της, έχοντας μάλιστα υιοθετήσει ένα boho style. Η ίδια είχε τότε μακριά, μαύρα μαλλιά ενώ λάτρευε τις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί των ανέμων αλλά και τη νυχτερινή ζωή.

Σήμερα, η Ελένη Φουρέιρα δείχνει να είναι εντελώς διαφορετική έχοντας βρει το προσωπικό της στιλ το οποίο και φροντίζει να απογειώνει σε κάθε της εμφάνιση.

Ελένη Φουρέιρα | "Ο γιος μου ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Υπάρχει μια τεράστια ολοκλήρωση μέσα μου…"