Follow us

"Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για εμάς…" | Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για τη νεογέννητη κόρη της

Η γλυκιά φωτογραφία με τον σύζυγό της και τον πατέρα της.

MissBloom TEAM
Μαρία Μενούνος NDP Photo Agency

Πριν από λίγες μέρες η Μαρία Μενούνος και ο Kevin Undergaro έγιναν για πρώτη φορά γονείς μέσω τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Το ζευγάρι μοιάζει τις τελευταίες μέρες να βιώνει στιγμές απίστευτης ευτυχίας, με τη γνωστή παρουσιάστρια να δηλώνει πως η γέννηση της κόρης της ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής της.

Η Μαρία Μενούνος έγινε μητέρα | "Ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου"

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν, η Μαρία Μενούνος ανήρτησε μία υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με την οικογένειά της και τον πατέρα της, σημειώνοντας πως η κόρη της και ο μπαμπάς της είναι τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια είπε πως η κόρη της, Αθηνά, ήρθε όταν το θέλησε ο Θεός και πως κανένας δε θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος.

Η Μαρία Μενούνος επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα | "Έκλαιγα με λυγμούς από χαρά..."

"Οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης μπήκαν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους του εγκεφάλου για εμένα και την μητέρα μου. Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν λίγο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η ώρα προφανώς δεν ήταν κατάλληλη.

Ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Πάντα λέω υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για μας. Και ο παππούς δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος, την λατρεύει. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα που βλέπω τώρα. Ο μπαμπάς μου και η κόρη μου.", σημείωσε η Μαρία Μενούνος στην ανάρτηση που έκανε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ