Follow us

"Δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω εκεί όπου ήταν το σπίτι μας στο Μάτι…" | Συγκλονίζει η Τζωρτζίνα Λιώση με αφορμή τα 5 χρόνια από την τραγωδία

"Ξυπνάνε τραύματα…"

MissBloom TEAM
Τζωρτζίνα Λιώση Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή "Καλοκαίρι #Yes" παραχώρησε η Τζωρτζίνα Λιώση με αφορμή τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση"Με σιχάθηκα, αλλά και πάλι όχι εντελώς". Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη δουλειά της, για τα κείμενα της Λένας Κιτσοπουλου και όλα όσα διαδραματίστηκαν πρόσφατα στη Επίδαυρο ενώ αναφέρθηκε και στην τραγωδία στο Μάτι.

"Προσεύχομαι…" | Το δημόσιο μήνυμα της Τατιάνα Μπλάτνικ για τις φωτιές στη Ρόδο

Πιο αναλυτικά, η Τζωρτζίνα Λιώση συγκλόνισε με όλα όσα είπε για το Μάτι ενώ υπογράμμισε πως όσα συνέβησαν εκεί, πέντε ολόκληρα χρόνια πριν, δεν τα έχει ξεπεράσει. Η ίδια, βαριά φορτισμένη από τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρη τη χώρα, τόνισε πως ξυπνάνε οι μνήμες και τα τραύματα που έχει από το Μάτι τόσο εκείνη όσο και τα κατοικίδιά της.

Μαρίνα Ασλάνογλου | Η στιγμή που ο σύζυγός της σώζει τα άλογά τους από τη φωτιά - "Πάει το κτήμα μας!"

"Δεν ξέρω τι να πω… Νομίζω ότι είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα σήμερα, ξυπνάνε τραύματα, ξυπνάνε δυσκολίες. Ήμουν από τα παιδιά που λάτρευα το καλοκαίρι και κάθε φορά και πλέον όσο ζεσταίνει ο καιρός, τρέμω για το τι θα συμβεί πάλι. Για μένα, και λόγω της προσωπικής εμπειρίας με τη φωτιά στο Μάτι, είναι ένα τεράστιο τραύμα που κάθε φορά και κάθε φορά, κάθε καλοκαίρι και με κάθε σπίθα, αναζωπυρώνεται και μέσα μας. Και νομίζω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο."


"Δεν έχω καταφέρει να το διαχειριστώ σε προσωπικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Δυσκολεύομαι αρκετά, έχω κατοικίδια που ήταν εκεί εκείνη τη μέρα. Κι όταν βλέπω τις γάτες μου να παθαίνουν πανικό επειδή μυρίζουν στην ατμόσφαιρα φωτιά, αντιλαμβάνομαι ότι το τραύμα δεν είναι πολυτέλεια του ανθρώπινου ψυχισμού. Δεν έχω σταματήσει να πηγαίνω εκεί όπου ήταν το σπίτι μας στο Μάτι. Και πότιζα και φύτευα, εκεί ήταν το σπίτι μου, εκεί μεγάλωσα… Μου ήταν ανυπόφορο να μην ξαναπατήσω εκεί. Με αυτό το μέρος συνδέομαι κυτταρικά.", δήλωσε φανερά συγκινημένη η Τζωρτζίνα Λιώση.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ