Follow us

24 χρόνια πριν | Η Marie Chantal φωτογραφίζεται έχοντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της, Κωνσταντίνο Αλέξιο

Η throwback φωτογραφία μητέρας και γιου.

MissBloom TEAM
Marie Chantal Instagram

Πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, η Marie Chantal και ο Παύλος Γλύξμπουργκ υποδέχτηκαν στις ζωές τους το δεύτερο παιδί τους και πρώτο τους γιο, Κωνσταντίνο Αλέξιο. Συγκεκριμένα, στις 29 Οκτωβρίου 1998 ο Κωνσταντίνος Αλέξιος ήρθε στον κόσμο, κάνοντας το ζευγάρι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Παύλος Γλύξμπουργκ | Η σπάνια φωτογραφία με τον μικρό του γιο, Αριστείδη Σταύρο, με αφορμή την αποφοίτησή του από το σχολείο

Μετά τον Κωνσταντίνο Αλέξιο στη ζωή ήρθαν τρία ακόμα αγόρια, με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει συνολικά πέντε πανέμορφα παιδιά. Σήμερα, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και πηγαίνουμε στην εποχή που ο Κωνσταντίνος Αλέξιος ήταν ένα νεογέννητο μωρό, στην αγκαλιά της πανέμορφης και πάντα κομψής μητέρας του, Marie Chantal.

H υπέροχη αυτή ασπρόμαυρη φωτογραφία τραβήχτηκε το 1998 ενώ το χαμόγελο της Marie Chantal φαντάζει συγκινητικό ακόμη και σήμερα.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ κάνει γυμναστική μαζί με τη σύντροφο του αδερφού της, Poppy Delevingne, και "λιώνουν" στα γέλια

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 24χρονος είναι σήμερα ένας άκρως γοητευτικός άντρας ενώ τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με την αδερφή της Cara Delevingne, Poppy Delevingne.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ φωτογραφίζει τη σύντροφό του, Poppy Delevingne, πιο σέξι από ποτέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ