Throwback time | Η Μαρίνα Βερνίκου με πράσινο σατέν φόρεμα στο pre-wedding party της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Η στιλιστική επιλογή της κουμπάρας του ζευγαριού κολάκευε απίστευτα πολύ τη σιλουέτα της αλλά και τα χρώματά της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ήταν Σεπτέμβρης του 2018 όταν η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σάκη Τανιμανίδη, στην όμορφη Σίφνο. Το αγαπημένο ζευγάρι είχε διοργάνωσει έναν λαμπερό γάμο και ένα ακόμα πιο λαμπερό pre-wedding party με καλεσμένους όλους τους αγαπημένους του φίλους και συγγενείς.

Η Μαρίνα Βερνίκου περπατάει στα σοκάκια της Μυκόνου κρατώντας από το χέρι τον γοητευτικό σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη

Μεταξύ αυτών που έδωσαν το "παρών" στον γάμο του ζευγαριού, ήταν φυσικά και η Μαρίνα Βερνίκου. Πιο αναλυτικά, η γνωστή φωτογράφος εμφανίστηκε στο pre-wedding party του ζευγαριού κομψή και εντυπωσιακή όσο ποτέ, έχοντας επιλέξει να κάνει μία διαχρονική εμφάνιση. Ειδικότερα, για εκείνη τη βραδιά, η Μαρίνα Βερνίκου επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, σατέν φόρεμα σε έντονο πράσινο χρώμα το οποίο κολάκευε απίστευτα πολύ τη σιλουέτα της αλλά και τα χρώματά της.

Η ίδια κατάφερε να λάμπει ακόμη και δίπλα στη νύφη, Χριστίνα Μπόμπα, κερδίζοντας δικαίως τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρίνα Βερνίκου ήταν αυτή που πάντρεψε το ζευγάρι ενώ λίγα χρόνια αργότερα βάπτισε και την κόρη τους, Φιλίππα.

Μαρίνα Βερνίκου | Η βραδινή εμφάνιση στα σοκάκια της Μυκόνου και το mini σορτς που ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της