Follow us

Γωγώ Μπρέμπου | "Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος προβληματίζεται με τη σεξουαλική ταυτότητα κάποιου..."

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη Φένια Αποστόλου και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον "Φιλοκτήτη".

MissBloom TEAM
Γωγώ Μπρέμπου NDP

Μία απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή "Καλοκαίρι #Yes" παραχώρησε η Γωγώ Μπρέμπου, το πρωί της Παρασκευής. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό της, Χρήστο Χωμενίδη, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην Φένια Αποστόλου, η οποία είναι η πρώτη τρανς γυναίκα που θα πρωταγωνιστήσει στην μικρή Επίδαυρο και στον "Φιλοκτήτη".

Γωγώ Μπρέμπου - Χρήστος Χωμενίδης | Η σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού με την πανύψηλη κόρη του συγγραφέα, Νίκη Χωμενίδη

Πιο συγκεκριμένα, η Γωγώ Μπρέμπου σημείωσε πως πάνω στη σκηνή μπορεί να δοκιμαστεί ο καθένας από εμάς ενώ δεν καταλαβαίνει γιατί προβληματίζει τον κόσμο η σεξουαλική ταυτότητα κάποιου. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως θα προτιμούσε οι θεσμοί να ασχολούνται με την υγεία και την παιδεία και όχι με το ποιος πρωταγωνιστεί στο θέατρο.

"Ο Χρήστος είναι ένας σπουδαίος συγγραφέας, πολυβραβευμένος. Γράφει καταπληκτικά, οπότε νιώθω τυχερή που συνεργάζομαι με έναν τόσο καλό συγγραφέα που έχει γράψει ένα τόσο ωραίο κείμενο. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Τάκης Τζαμαργιάς, ο οποίος είναι ένας πολύ ευαίσθητος σκηνοθέτης."

"Μπορεί ο κάθε άνθρωπος να δοκιμαστεί πάνω στη σκηνή. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος προβληματίζεται σε σχέση με τη σεξουαλική ταυτότητα κάποιου επειδή παίζει σε μια παράσταση. Θα προτιμούσα να απασχολούν τους θεσμούς ο προϋπολογισμός για την υγεία και την παιδεία και όχι ποιος παίζει σε μια παράσταση.", δήλωσε η Γωγώ Μπρέμπου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ