Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Στο εξοχικό της στα Καμένα Βούρλα με τις δίδυμες - Η υπέροχη θέα από τη βεράντα της

Ξέγνοιαστες στιγμές για μαμά και κόρες.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Μπορεί τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης με τις δίδυμες κόρες τους να μένουν προσωρινά στην Αντίπαρο, η νεαρή μανούλα ωστόσο θέλησε να περάσει λίγο χρόνο στο εξοχικό της που βρίσκεται στα Καμένα Βούρλα.

H τεράστια πισίνα, τα ατέλειωτα παιχνίδια και η μαγευτική θέα | Η Χριστίνα Μπόμπα μάς ξεναγεί στον υπέροχο εξωτερικό χώρο του σπιτιού όπου μένει στην όμορφη Αντίπαρο

Με ανάρτησή της στο Instagtam, η influencer αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε τα μέρη της, και πιο συγκεκριμένα, το οικογενειακό σπίτι της στα Καμένα Βούρλα όπου περνούσε όλα τα καλοκαίρια της ζωής της. Αυτή τη φορά ωστόσο δεν ήταν μόνη της, αφού είχε μαζί της την Αριάνα και τη Φιλίπα, τις μονάκριβες δίδυμες κόρες της.

Μάλιστα, η φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνει την ονειρική θέα στη θάλασσα και στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, όπως φαίνονται από τη βεράντα του σπιτιού της.

Η Αριάνα και η Φιλίππα Τανιμανίδη εκφράζουν την αγάπη τους με τον πιο χαριτωμένο τρόπο | Το γλυκό φιλί τους και η αντίδραση της Χριστίνας Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα | Στο εξοχικό της στα Καμένα Βούρλα με τις δίδυμες - Η υπέροχη θέα από τη βεράντα της
Μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ