Follow us

Topless και τυλιγμένη μονάχα με ένα λευκό σεντόνι | Η Μαρία Ηλιάκη στην πιο καλλιτεχνική της φωτογραφία

"Τελικά, κάτι κάναμε..."

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Instagram

Μία άκρως αισθησιακή και καλλιτεχνική φωτογραφία δημοσίευσε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανήρτησε δύο υπέροχες φωτογραφίες συγκεντρώνοντας πάνω από δέκα χιλιάδες likes.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι το απόλυτο summer girl | Ποζάρει γλυκά φορώντας μόνο το μπικίνι της και αποθεώνεται από τους followers της

Ειδικότερα, η Μαρία Ηλιάκη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό topless και τυλιγμένη μονάχα με ένα λευκό σεντόνι. Στο φως του ηλιοβασιλέματος και με background ένα λευκό φόντο, η παρουσιάστρια πόζαρε με fun διάθεση και έχοντας στα χείλη ένα μεγάλο, λαμπερό χαμόγελο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως ακομπλεξάριστη όπως πάντα, η Μαρία Ηλιάκη ανήρτησε και μία αστεία στιγμή από το backstage της φωτογράφησης στην οποία έχει μία ιδιαίτερη γκριμάτσα εξαιτίας του ήλιου.

"Ιωάννα : έλα βρε να βγάλουμε μια λίγο πιο sexy φωτογραφία 🤦🏻‍♀️ Μαρία : δεν έχω καμία όρεξη νυστάζω έχει κ ζέστη 😂 τελικά κάτι κάναμε!", έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στη λεζάντα του εν λόγω post.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ