Follow us

Κατερίνα Κακοσαίου | Η 24χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου σε μία υπέροχη φωτογραφία με τις πανέμορφες αδελφές της και τη μητέρα τους, Μαρία Παπαδοπούλου

Η Κατερίνα, η Ελεονώρα και η Παναγιώτα Κακοσαίου φωτογραφήθηκαν με τη μητέρα τους χαρίζοντάς μας ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Κακοσαίου Instagram

Μία υπέροχη και άκρως σπάνια οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε στα προσωπικά της social media, πριν από λίγες μέρες, η Κατερίνα Κακοσαίου. Η 24χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου ανήρτησε στο Instagram της μία φωτογραφία από τις διακοπές της στη Σαντορίνη, ποζάροντας με τις αδερφές της και τη μητέρα τους.

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του και τα τρία υπέροχα παιδιά τους

Ειδικότερα, η αγαπημένη οικογένεια φαίνεται πως βρίσκεται στην όμορφη Σαντορίνη για διακοπές, αναρτώντας μάλιστα στα social media πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Έτσι λοιπόν, με αφορμή τις χαλαρές αυτές ημέρες και στιγμές, η 24χρονη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μία σπάνια φωτογραφία με τις πανέμορφες αδερφές της, Παναγιώτα και Ελεονώρα, και τη μητέρα τους, Μαρία Παπαδοπούλου, η οποία μάλιστα κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Παπαδοπούλου έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεονώρα, την Παναγιώτα και τον μικρότερο όλων, Κωνσταντίνο.

Ελεονώρα Κακοσαίου | Αυτή είναι η κούκλα, 16χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ