Κατερίνα Κακοσαίου | Η 24χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου σε μία υπέροχη φωτογραφία με τις πανέμορφες αδελφές της και τη μητέρα τους, Μαρία Παπαδοπούλου

Η Κατερίνα, η Ελεονώρα και η Παναγιώτα Κακοσαίου φωτογραφήθηκαν με τη μητέρα τους χαρίζοντάς μας ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία υπέροχη και άκρως σπάνια οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε στα προσωπικά της social media, πριν από λίγες μέρες, η Κατερίνα Κακοσαίου. Η 24χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου ανήρτησε στο Instagram της μία φωτογραφία από τις διακοπές της στη Σαντορίνη, ποζάροντας με τις αδερφές της και τη μητέρα τους.

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του και τα τρία υπέροχα παιδιά τους

Ειδικότερα, η αγαπημένη οικογένεια φαίνεται πως βρίσκεται στην όμορφη Σαντορίνη για διακοπές, αναρτώντας μάλιστα στα social media πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Έτσι λοιπόν, με αφορμή τις χαλαρές αυτές ημέρες και στιγμές, η 24χρονη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μία σπάνια φωτογραφία με τις πανέμορφες αδερφές της, Παναγιώτα και Ελεονώρα, και τη μητέρα τους, Μαρία Παπαδοπούλου, η οποία μάλιστα κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Παπαδοπούλου έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεονώρα, την Παναγιώτα και τον μικρότερο όλων, Κωνσταντίνο.

Ελεονώρα Κακοσαίου | Αυτή είναι η κούκλα, 16χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου