Follow us

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος έχει γενέθλια | Η τρυφερή ανάρτηση της μητέρας του, Ζέτας Θεοδωρακοπούλου, και η φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια

"Πριν από 27 χρόνια κράτησα στην αγκαλιά μου εσένα, το πρώτο φως της ζωής μου..."

MissBloom TEAM
Λάμπης Ευαγγελάτος Instagram

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Λάμπης Ευαγγελάτος. Ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου και της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου έγινε 27 ετών, με τη μητέρα του να αναρτά στα social media μία κοινή τους, σπάνια φωτογραφία.

Φωτεινή Κουμάντου και Λάμπης Ευαγγελάτος | Οι σπάνιες φωτογραφίες της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου με τα υπέροχα παιδιά της

Ειδικότερα, πριν από λίγες ώρες, η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον 27χρονο πια Λάμπη Ευαγγελάτο, από τα παιδικά του χρόνια, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως όταν γεννήθηκε κράτησε στην αγκαλιά της το πρώτο φως της ζωής της.

"Αγάπη μου, πριν από 27 χρόνια κράτησα στην αγκαλιά μου εσένα, το πρώτο φως της ζωής μου. Κι απ τις πρώτες "τιμονιές" της ωραίας πορείας σου ως σήμερα, νιώθω περήφανη γι αυτό που είσαι και για εκεί που έχεις φτάσει. Χρόνια πολλά γιόκα μου, με υγεία, ευτυχία και αγάπη και η μαμά είναι πάντα δίπλα σου, σε όποια λιμάνια ζωής κι αν επιλέγεις..", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Λάμπης και Νικόλας Ευαγγελάτος | Η σπάνια κοινή εμφάνιση των δύο αδερφών στο γήπεδο μαζί με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ