Follow us

Μάξιμος Μουμούρης και Νάντια Γιαννακοπούλου | Στην Επίδαυρο μαζί με τις πανέμορφες κόρες τους - Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες

Η βουλευτής παρακολούθησε περήφανα μαζί με τις κόρες της, Κατερίνα, Ιωάννα και Γκρατσιέλα Μουμούρη, το αριστούργημα του Σοφοκλή "Οιδίπους επί Κολωνώ" στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος ηθοποιός, Μάξιμος Μουμούρης.

MissBloom TEAM
Μάξιμος Μουμούρης και Νάντια Γιαννακοπούλου Instagram

Στην Επίδαυρο βρέθηκαν ο Μάξιμος Μουμούρης και η σύζυγός του, Νάντια Γιαννακοπούλου, μαζί με τις πανέμορφες κόρες τους. Η αγαπημένη οικογένεια έδωσε το "παρών" στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με σκοπό να παρακολουθήσει το αριστούργημα του Σοφοκλή "Οιδίπους επί Κολωνώ", σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σκεύα, όπου πρωταγωνιστεί ο Μάξιμος Μουμούρης.

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακόπουλου γιορτάζουν 21 χρόνια γάμου και μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ειδικότερα, η βουλευτής δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο υπέροχα φωτογραφικά άλμπουμ, από τις δύο μέρες της παράστασης, ποζάροντας περήφανα τόσο με τις πανέμορφες κόρες της όσο και με τον αγαπημένο της σύζυγο και ταλαντούχο ηθοποιό.

"Συγκλονιστικός "Οιδίποδας επί Κολωνώ" στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου απόψε! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!"

"Επίδαυρος: δεύτερη ημέρα Οιδίποδα επί Κολωνώ." Με όλη την οικογένεια
Ακόμη καλύτερη η σημερινή παράσταση.
Καταπληκτικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς και κυριολεκτικό ρεσιτάλ ερμηνείας από τον απίστευτο Δημήτρη Καταλειφό.", σημείωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Νάντια Γιαννακοπούλου | H σύζυγος του Μάξιμου Μουμούρη φωτογραφίζεται με τις τρεις πανέμορφες και γλυκύτατες κόρες τους

Μάξιμος Μουμούρης και Νάντια Γιαννακοπούλου | Στην Επίδαυρο μαζί με τις πανέμορφες κόρες τους - Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες
Νάντια Γιαννακοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ