Follow us

Παύλος και Σοφία Γαλακτερού | Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες και τα αστεία στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές αποδεικνύουν πόσο αγαπημένα αδέρφια είναι

Παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, τα παιδιά της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού κάνουν την καλύτερη παρέα.

MissBloom TEAM
Παύλος Γαλακτερός και Σοφία Γαλακτερού Instagram

Στα όμορφα Κύθηρα βρίσκονται τον τελευταίο καιρό η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός, μαζί φυσικά με τη Σοφία και τον Παύλο. Η αγαπημένη οικογένεια περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί, αναρτώντας μάλιστα στα social media τις πιο γλυκές φωτογραφίες.

Ο Παύλος και η Σοφία Γαλακτερού είναι -με διαφορά- τα πιο αγαπημένα αδέρφια | Οι 5 φωτογραφίες που το αποδεικνύουν

Ειδικότερα, ο Παύλος Γαλακτερός δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες στα προσωπικά του social media δείχνοντας στους followers του πώς περνάει τις μέρες του στο νησί. Ο 26χρονος φαίνεται συγκεκριμένα πως περνάει τις διακοπές του άκρως οικογενειακά, έχοντας πάντοτε στο πλευρό του και υπό την προστασία του την αγαπημένη του 9χρονη αδερφή, Σοφία Γαλακτερού.

Πιο αναλυτικά, ο Παύλος Γαλακτερός αναρτά πολλές φωτογραφίες με τη μικρή Σοφία, αποδεικνύοντας συνεχώς πως παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν, είναι τα πιο αγαπημένα αδέρφια.

Ο Παύλος Γαλακτερός μόλις δημοσίευσε την πιο γλυκιά, οικογενειακή φωτογραφία - Δείτε την οικογένεια να ποζάρει μέσα στη θάλασσα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ