Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Το φιλί στον Φίλιππο Μιχόπουλο και οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του

Η τρυφερή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τα γενέθλια του συζύγου της

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Μία ξεχωριστή ημέρα είναι σήμερα για την Αθηνά Οικονομάκου καθώς ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, έχει τα γενέθλια του!

Η Αθηνά Οικονομάκου συχνά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ζωή στο πλάι του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, και των δύο μικρών παιδιών τους, Μάξιμου και Σιέννα.

Με αφορμή τα γενέθλια του επιχειρηματία, η ηθοποιός ανάρτησε μία πολύ τρυφερή κοινή φωτογραφία τους στην οποία φιλιούνται στο στόμα στο ηλιοβασίλεμα. Στη λεζάντα γράφει χαρακτηριστικά "Να τα εκατοστήσεις μωρό μου!! Είσαι υπέροχος και σπάνιος!!! Ο μοναδικός μου!!!"

Δες την ανάρτηση της

Αθηνά Οικονομάκου | Το φιλί στον Φίλιππο Μιχόπουλο και οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του

Το πολύ αγαπημένο ζευγάρι χτίζει εδώ και 10 χρόνια την καλή του σχέση πολύ συνειδητά, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή "Γεια σου''. "Βέβαια περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια όμως. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Έθεσα τα όριά μου, έλεγα τα "θέλω” μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει κι ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας, να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς, και μετά και με τη σχέση μας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ