Follow us

Η Μαρία Μπακοδήμου ταξίδεψε στην Αφρική | Οι μαγευτικές φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφθηκε και το ιδανικό outfit που επέλεξε για τις βόλτες της

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram πολλές φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφθηκε και τα οποία έδειξε να απολαμβάνει πολύ.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου Instagram

Ένα ταξίδι στην Αφρική αποφάσισε να κάνει η Μαρία Μπακοδήμου, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ύδρα. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στην Ζανζιβάρη από όπου δημοσίευσε μία σειρά από μαγευτικές φωτογραφίες.

Η Ελένη Ράντου στη Ζανζιβάρη | Οι μαγευτικές φωτογραφίες από το ταξίδι της και ο μεγάλος ενθουσιασμός

Ειδικότερα, η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram πολλές φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφθηκε και τα οποία έδειξε να απολαμβάνει πολύ. Η ίδια μάλιστα διάλεξε για τις βόλτες της στους δρόμους της Αφρικής το ιδανικό outfit, "λέγοντας ναι" σε ένα αέρινο, μακρύ, εμπριμέ φόρεμα το οποίο συνδύασε με λευκά αθλητικά παπούτσια και μεγάλα, μαύρα γυαλιά ηλίου.

"Me, I'm just another face at Zanzibar
But the waitress always serves a secret smile…” Billy Joe", έγραψε στη λεζάντα του φωτογραφικού άλμπουμ που ανήρτησε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου σε μία υπέροχη φωτογραφία με τον Νίκο Αλιάγα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ