Follow us

Όμορφη, εντυπωσιακή και γυμνασμένη | Η Μαρία Ναυπλιώτου φωτογραφίζεται με μπικίνι και εντυπωσιάζει με το απίστευτα γραμμωμένο σώμα της

Η ταλαντούχα ηθοποιός απολαμβάνει τις μέρες της στο όμορφο νησί της Ικαρίας.

MissBloom TEAM
Μαρία Ναυπλιώτου Instagram

Καλοκαιρινές διακοπές στην Ικαρία κάνει τον τελευταίο καιρό η Μαρία Ναυπλιώτου. Η ταλαντούχα και αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει στο νησί του Αιγαίου ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι ενώ δε διστάζει να μοιράζεται με τους followers της στα social media πολλές φωτογραφίες από τις ημέρες της εκεί.

Η Μαρία Ναυπλιώτου χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Επίδαυρο- Το boho φόρεμα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Ειδικότερα, η Μαρία Ναυπλιώτου δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μία σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εντυπωσιάζοντάς μας με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο το μπικίνι της, αφήνοντάς μας έτσι να θαυμάσουμε το καλογυμνασμένο και απίστευτα γραμμωμένο σώμα της.

"Ικαρία♥️το νησί της μακροημέρευσης και της ευζωίας, το νησί των πανηγυριών και της χαλαρότητας, το νησί των αγαπημένων μου ανθρώπων, το νησί που ζει το Μαργαριταράκι μου♥️💛♥️", σημείωσε στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης η Μαρία Ναυπλιώτου.

"Ήταν μια επικίνδυνη και επώδυνη κατάσταση..." | H Μαρία Ναυπλιώτου μιλάει για το χειρουργείο της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ