Follow us

Γιάννης Στάνκογλου για Λένα Κιτσοπούλου | "Δε μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο, είναι πολύ μεγαλύτερο από σένα..."

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Γιάννης Στάνκογλου για την Λένα Κιτσοπούλου.

Γιάννης Στάνκογλου NDP

Την άποψή του για την παράσταση "Σφήκες" της Λένας Κιτσοπούλου στην Επίδαυρο εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη RealLife και τη δημοσιογράφο Χρύσα Κακιώρη, εκφράζοντας την άποψή του για το ζήτημα που απασχόλησε τον καλλιτεχνικό χώρο.

"Όταν ένας καλλιτέχνης δηλώνει ότι είναι δική του διασκευή εμπνευσμένη από τον οποιονδήποτε και ότι δεν τον απασχολεί το ίδιο το κείμενο, μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, το καταλαβαίνω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Λένα Κιτσοπούλου το είχε δηλώσει, οπότε το καταλαβαίνω απόλυτα. Από την άλλη, σε ένα έργο τόσο μεγάλο όσο είναι ο Οιδίποδας, δε μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο, είναι πολύ μεγαλύτερο από εσένα ό,τι και να κάνεις και καλό είναι να το παρουσιάσεις έτσι όπως είναι. Από ‘κει και πέρα, αν ο καλλιτέχνης έχει την ανάγκη να μιλήσει με έναν άλλο τρόπο και το δηλώνει κιόλας, το καταλαβαίνω απόλυτα", ανέφερε ο ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα: yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ